Фестиваль талантів «Місто над Бугом» увінчався успіхом юних вінничанок Дарини Савчук та Віліни Ленді

П’ятнадцятирічна Дарина нині навчається у п’ятому класі музичної школи. На фестивалі талантів «Місто над Бугом» у номінації «Авторська пісня» вона виборола перемогу.

Викладачка дівчинки розповіла, що її учениця дуже цілеспрямована та завжди досягає поставленої мети.

«Композиція, з якою Дарина брала участь і перемогла – написана повністю нею – і слова, і музика. Пісня має надзвичайно символічну назву – «Хочу миру» і в ній вся суть, яку відчувають наші діти сьогодні», – говорить викладачка дівчинки Мирослава Куртаніч.

Також вона додала, що допомагала дівчинці із аранжуванням та підготовкою до виступу. Результат видався неймовірно успішним.

Відзначили члени журі й виступ Віліни Ленді. Вона посіла 2 місце фестивалю у номінації «Вокальний спів». У свої тринадцять, дівчинка обожнює співати та грати на фортепіано, підбирати музику до улюблених віршів, а також дуже любить малювати, грати в шахи та має відмінні результати у шкільному навчанні. Про це повідомила її викладачка Світлана Жевачевська.

Як каже сама Віліна: «Музика – це моє життя! Мрію стати викладачем вокалу, навчати діток співу. А найзаповітніша мрія – це представляти нашу Україну на Євробаченні».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin