У Вінниці стартував благодійний аукціон транспортних моделей на підтримку ЗСУ

З нагоди різдвяно-новорічних свят у Вінниці запустили благодійний аукціон. Лотами у ньому стали моделі різдвяного автомобіля 90-х років та знаменитого літака «Boing 727».

Цей аукціон організував Офіс туризму Вінниці спільно з Вінницьким музеєм моделей транспорту. Він триватиме до 30 грудня включно, а всі виручені кошти спрямують на підтримку Збройних Сил України.

«Якщо ви колекціонуєте моделі машинок або ж різноманітного транспорту та прагнете підтримати славних воїнів ЗСУ, не пропустіть аукціон з ексклюзивними лотами. Першим з них є копія американського різдвяного автомобіля 90-х років. Цей трак дуже впізнаваний і стане знахідкою не тільки для колекціонерів, а й просто для тих, хто з теплом згадує пісню «Свято наближається» з реклами, яка стала символом Різдва. Другий же лот – широковідома у світі модель пасажирського літака Boeing 727, що здійснив перший політ 9 лютого 1963 року. Всього до 1984 року було вироблено 1832 таких літаків», – каже директорка Офісу туризму Вінниці Тетяна Маєвська.

Стартова ціна копії різдвяного автомобіля (1-й лот) – 500 грн. Ця модель виконана у масштабі 1:43, має підсвітку та подарункову коробку, і була викуплена на американському аукціоні.

Стартова ціна моделі літака (2-й лот) – 1000 грн.

Умови участі в аукціоні

  1. Аукціон триватиме до 23:59 год 30 грудня.
  2. Учасники оголошують свої ставки у коментарях під дописом на фейсбук-сторінці Офісу туризму Вінниці https://bit.ly/3hUaxik (разом зі ставкою потрібно вказувати, за який саме лот вона робиться – 1-й чи 2-й).
  3. Мінімальний крок – 200 грн.
  4. Хто запропонує найбільшу ціну в підсумку – той і переможець, з яким далі організатори зв’яжуться через особисті повідомлення для отримання реквізитів та відправки лоту.
  5. Переможець матиме 48 годин з моменту отримання реквізитів для перерахунку коштів на рахунок БО «Фонд громади “Подільська громада”» та надання підтвердження у вигляді квитанції чи скріншота. В іншому випадку переможцем буде оголошена наступна після найвищої ставка.
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin