Відділ молодіжної політики продовжує створювати різнопланові майстер-класи для молоді та малечі

Цими вихідними активна малеча й молодь об”єдналися та пошили новорічні чобітки для майбутніх подаруночків.

«Учасники заходу опановували цікаві навички хенд-мейду та сміливо втілювали найбожевільніші ідеї. Молодь та малеча створювали власноруч креативні вироби, адже не має нічого ціннішого ручної роботи, яка згодом прикрашатиме власну оселю», – зауважує начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Також креативні діти та молодь з числа ВПО спільно з волонтерами продовжили участь в циклі “Творчих новорічних майстер-класів”.
Цього разу працювали з декоративними матеріалами та мали змогу власноруч створити особливі прикраси-брошки у вигляді символу 2023 року – кролика.

«Кожен учасник окрім стильного та оригінального аксесуара отримав додаткові знання щодо історії виникнення брошок та навичок шиття.
По завершенню заходу не обійшлося без солодких подарунків для учасників майстер-класу», – зазначила голова Вінницької молодіжної ради Таїсія Дембовська.

Заходи відбувалися за підтримки ГО “Дівчата” у партнерстві з міжнародною організацією World Vision та за фінансового сприяння ADH реалізують проєкт “Підтримка ВПО в Україні” та Вінницької молодіжної ради.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin