Публічні виступи для молоді: здобули вміння впевнено висловлювати свої думки

Нещодавно відділ молодіжної політики ВМР та Вінницька молодіжна рада на базі Донецького національного університету імені Василя Стуса організували лекцію з публічних виступів. Мета заходу – допомогти студентам подолати страх перед аудиторією та навчитися впевнено висловлювати свої думки.

Під час події молодь дізналася про основні методи боротьби зі страхом публічних виступів. Студенти також мали можливість випробувати отримані знання на практиці, що допомогло їм зняти напругу та підвищити рівень впевненості у власних силах.

Спікерка заходу, досвідчена тренерка і власниця бізнес-школи Alter Ego Оксана Лоянич розповіла про основні прийоми, які у своїй практиці використовують топспікери, та поділилася власним досвід напрацювання ораторського мистецтва.

«Цей захід був надзвичайно корисним для всіх присутніх. З нами поділилися теоретичними аспектами публічних виступів і ми мали можливість спробувати себе у ролі спікерів. Це було дуже мотивувало та надихало», – поділилася своїми враженнями одна з учасниць заходу – студентка Марія.

Під час лекції молодь дізналася про етапи підготовки до виступів, використання невербальних засобів комунікації, техніки залучення аудиторії, способи подолання стресу і методи ефективної роботи з власними емоціями.

«Ми дуже раді, що змогли організувати цей захід, і що він мав неабиякий попит. Впевнені, що знання та навички, отримані сьогодні, стануть у пригоді студентам у їхньому подальшому навчанні та кар”єрі», – зазначила начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin