Вінницька дитяча музична школа № 1 запрошує на концерт

16 квітня, з нагоди святкування 90-річчя заснування, Вінницька дитяча музична школа № 1 організовує звітний концерт під назвою “З музикою в серці”. Це заключний захід у ряду подій, що присвячені цьому ювілейному святкуванню. О 17:00 у великому залі Вінницького фахового коледжу мистецтв ім. М. Д. Леонтовича прозвучить 31 музичний номер. Виступити на сцені планують 14 творчих колективів та солісти, загалом близько 300 музикантів, включаючи випускників школи. Концерт проводиться в підтримку Збройних Сил України, вхід вільний.

Як зазначає директорка закладу «Вінницька дитяча музична школа № 1» Тетяна Бурдейна-Публіка, викладацький колектив школи постійно здобуває великий досвід і дбайливо зберігає найкращі традиції школи, що сприяє зміцненню та розвитку духовного та професійного потенціалу педагогів та учнів.

«Однією з таких чудових традицій – створення творчих колективів, кожен із яких у свій час виступав на різноманітних концертних майданчиках міста та області. Цьогорічний концерт проходить, як і усі заходи нашої школи, на підтримку Збройних Сил України! Існування таких дійств підкреслює значущість позитивних дій задля нашого майбутнього», – говорить директорка.

Також вона зазначила, що за 90-то років школа виховала величезну плеяду митців, а це понад 6-ть тисяч учнів. Вони є її гордістю та історією.

«Зі всіх куточків світу шлють свої вітання рідній школі її випускники: композитори, виконавці, педагоги. Та навіть ті, хто не обрав музику своєю професією, несуть у своєму серці сонячну іскру любові до мистецтва, яку їм прищепили у музичній школі №1», – підкреслила Тетяна Бурдейна-Публіка.

У разі оголошення повітряної тривоги під час проведення події, захід призупиняється, а усі присутні мають прямувати в найближче укриття.
Мапа укриттів за посиланням

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin