КП «Вінницька транспортна компанія» запрошує на роботу: деталі

КП «Вінницька транспортна компанія» запрошує до себе на роботу водіїв та водійок трамвая, тролейбуса та муніципального автобуса. Вакансії доступні як для досвідчених фахівців, так і для початківців, які бажають навчитися працювати в цій галузі. Для кермування муніципальним автобусом потрібне діюче посвідчення водія з відкритою категорією «D». Підприємство гарантує офіційне працевлаштування, своєчасну виплату заробітної платні та повний соціальний пакет.

Тимчасово виконуючий обов’язки генерального директора КП «Вінницька транспортна компанія» Олександр Нечаєв зазначає, що на підприємстві готові прийняти усіх охочих: як з досвідом роботи, так і без. Оскільки, для тих, хто не має відповідних навичок кермування тролейбусом та трамваєм діє система навчання та підтримки нових фахівців.

«Ми будемо раді прийняти усіх хто має велике бажання доєднатись до великого підприємства, яке кожного дня працює на благо Вінницької громади та її мешканців. За необхідності, наші фахівці готові допомогти майбутнім водіям, у яких ще немає відповідних навичок кермування тролейбусом або трамваєм, здобути їх», – зазначає Олександр Нечаєв.

Також на підприємстві додають, що усім працівникам гарантується:

  • формений одяг;
  • оплачувана щорічна та додаткова відпустка;
  • оплачувані листи тимчасової непрацездатності;
  • страховий стаж;
  • пільговий стаж;
  • за необхідності передбачене місце в гуртожитку.

За більш детальною інформацією можна звернутись у відділ кадрів КП «Вінницька транспортна компанія», який знаходиться за адресою Хмельницьке шосе, 29. Особисті зустрічі з громадянами проводять з 8.00 до 13.00 та з 14.00 до 17.00. Також для консультації можна звернутись за номером 67-10-22.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin