Які враження від подорожі у Мюнстері отримали вінницькі школярі

Нещодавно до Вінниці повернулись 44 школярі та шестеро супроводжуючих вихователів, які перебували на відпочинку у Мюнстері. Оздоровлювалися у німецькому місті-партнері діти вінницьких Захисників та Захисниць.

Вони відвідали чимало екскурсій містом, веслували на каное та катались на човні, побували в університеті, де спробували провести чимало дослідів, а також відвідали місцевий зоопарк. Організатори відпочинку створили приємну атмосферу та наповнили програму дозвілля різноманітними активностями. Тож юні вінничани повернулися додому з гарними враженнями.

Десятиденний відпочинок у Мюнстері викликав хвилю приємних емоцій як у дітлахів, так і батьків, тому вони вирішили особисто подякувати організаторам поїздки.

Мама однієї з учасниць подорожі, Катерина Хомік, розповідає, що цьогоріч її донька вперше побувала за кордоном.

«З перших організаційних моментів, я зрозуміла, що моя дитина буде в надійних руках. Все було на високому рівні, і найцінніше – діти були щасливі», – зауважує Катерина Хомік.

Загалом, це були десять днів яскравого відпочинку, майстер-класи, екскурсії, нові знайомства, спілкування з однолітками та яскраві враження від іншої країни.

Дітлахи також висловили свою вдячність за програму та організацію, яку для них створили. Під час перебування у Мюнстері, вони брали участь в різноманітних майстер-класах та воркшопах, завели нових друзів та отримали можливість поспілкуватися в “живому” форматі.

«Завдяки такому відпочинку ми змогли відволіктися, поспілкуватись з однолітками та знайти собі друзів», – міркує тринадцятирічна Марія.

Від імені усіх батьків, Катерина Хомік подякувала організаторам, а саме муніципалітету Вінниці та Мюнстера, департаменту освіти й усім іншим, хто подбав про те, аби вінницькі діти змогли відпочити та відкрити для себе світ.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin