Мер Вінниці Сергій Моргунов привітав військових-зв’язківців з професійним святом

8 серпня своє професійне свято відзначають військові-зв’язківці – День військ зв’язку та кібербезпеки Збройних Сил України. На своїй сторінці у фейсбуці та на своєму каналі у телеграмі Вінницький міський голова Сергій Моргунов привітав воїнів та зазначив, що вони сьогодні виконують надскладні завдання, боронячи нашу Батьківщину від загарбників.

«Їхня особливість – це гнучкість та інтелект, спритність та винахідливість, стійкість та прогресивність. Їхня стихія – це частотні діапазони, телекомунікаційні технології, супутникові системи, кодування та шифрування. Їхня професійна робота – це запорука вдалих операцій та сильної системи бойового управління військовими частинами та підрозділами», – написав Сергій Моргунов.

Вітаючи із професійним днем, він подякував кожному і кожній, хто служить на цьому фронті та з дня в день віддано наближає перемогу.

«Бажаю стійкого морального духу, невичерпної енергії та вдалого виконання завдань. Слава українським воїнам-зв’язківцям та кіберзахисникам!
Слава нашим ЗСУ!» – наголосив Сергій Моргунов.

Для довідки:

День військ зв’язку та кібербезпеки Збройних Сил України відзначається щорічно 8 серпня, починаючи з 2001 року. Його завдання, підкреслити важливість обов’язків, які виконує ця ланка української армії щодо налагодження каналів комунікації та своєчасної передачі інформації на місця.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin