Понад 40 000 гривень Вінницька міська рада компенсує заводу «ГРІН КУЛ» за новостворені місця

У межах реалізації “Порядку часткової компенсації роботодавцям витрат на загальноообов’язкове державне соціальне страхування за новостворені робочі місця за рахунок коштів бюджету ВМТГ” міська рада компенсує заводу «ГРІН КУЛ» понад 40 тисяч гривень. Відповідне рішення затвердили на виконкомі вчора, 1 червня. Про це повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов на своїй сторінці у Фейсбук та на Телеграм-каналі.

“У нашого першого резидента індустріального парку лише за останній місяць працевлаштувалися понад 100 людей. Загальне число робітників наразі – 800. Новими членами колективу, до речі, стали студенти наших вищих навчальних закладів за програмою дуальної освіти – Вінницького торгово-економічного інституту та Вінницького національного технічного університету”, – повідомив міський голова Сергій Моргунов.

Вже місяць на підприємстві, де виробляють холодильне обладнання працює Любов Семененко – студентка першого курсу ВТЕІ КНТЕУ. Тут дівчина задіяна у відділі закупівлі і радіє, що перша робота тісно пов’язана з фахом.

“Дуже подобається моя робота, спілкуюся з постачальниками, домовляюся про закупівлю комплектуючих. Це чудовий досвід і в мене виходить поєднувати роботу з освітнім процесом. Хочу й надалі розвиватися”, – каже молода фахівчиня.

…Підприємство вже не вперше бере участь у подібній міській програмі. В 2021 році міська рада компенсувала заводу майже півмільйона гривень в межах антикризової Програми “Вінничани важливі”, яка передбачала часткову компенсацію за новостворені робочі місця. Це приклад синергії міської ради і бізнесу щодо підтримки економіки громади.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin