До Дня захисту дітей у Вінниці стартував чемпіонат з хокею на траві

Вчора, 31 травня, на стадіоні Центрального міського парку ім. М. Леонтовича, розпочався відкритий чемпіонат міста Вінниці з хокею на траві, який присвячений Дню захисту дітей. На старт вийшли 12 команд. Крім того МДЮСШ № 1 буде вперше представляти команда з приєднаних територій Вінницької громади, а саме команда дівчат з Вінницько-Хутірського ліцею.

Перед початком заходу до присутніх з вітальним словом звернувся голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський, він привітав юних спортсменів та тренерів та зазначив, що також впродовж двох змагальних днів буде проходити збір коштів для ЗСУ на квадроцикл.

«Маємо можливість зробити добру справу і забезпечити дітям умови аби вони могли позмагатися і здобути досвід. А також подякувати нашим воїнам за те, що маємо можливість робити це у рідному місті», – говорить Сергій Краєвський.

На урочистому відкритті були присутні поважні гості, зокрема депутат Вінницької міської ради Олександр Теренчук, головний тренер національної збірної команди України Павло Мазур, віце-президент федерації хокею на траві у Вінницькій області Микола Касянчук.

Перед початком змагань акробати з обласної дитячо-юнацької спортивної школи зі складно-координаційних видів спорту та гімнасти з Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи №1 виконали показові виступи.

Окрім цього був танцювальний номер від маленьких хлопчиків та дівчаток з ART Fusion Dance Studio.

Зазначимо, що в чемпіонаті беруть участь 12 команд: 3 команди м. Вінниця (МДЮСШ№ 1); 3 команди ОСДЮСШОР «Олімпія» м. Вінниця; команда Вінницького району (с. Хижинці); 3 команди з Калинівки; команда з Бердичева та з міста Шостка.

По завершенню змагань спортсмени будуть нагороджені солодкими подарунками, грамотами та медалями, а кращі гравці отримають призи від Вінницької міської ради.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin