Для вінницької молоді провели лекцію про штучний інтелект

Вчора, 25 травня, молодь міста взяла участь у лекції про штучний інтелект, де дізналась його вплив на сучасне суспільство в одній з ІТ-компаній нашого міста ЕРАМ. Організатори: компанія EPAM Ukraine та відділ молодіжної політики ВМР, спільно з молодіжною радою Вінниці.

На захід завітало близько 30 молодих учасників, які прагнули розкрити потенціал цього поля, що швидко зростає. Організація такої лекції була присвячена дієвим інструментам використання штучного інтелекту та їхньому постійному розвитку.

«Сьогодні ми провели зустріч базового рівня, на якій розповіли молоді про те, що за допомогою штучного інтелекту можна прискорювати свою роботу в рази, а саме: генерувати тексти, відео, перекладати інформацію тощо, – розповів організатор лекції Ярослав Петров.

Також спікер заходу Роман Павлович додав, що завдяки постійним дослідженням і розвитку в галузі штучного інтелекту, ми маємо можливість удосконалювати ці інструменти, а також використовувати їх у широкому спектрі сфер, включаючи медицину, фінанси, мистецтво та багато інших. «Отож, сьогодні поділились напрацюваннями компанії з молоддю, які були зацікавлені в цьому», — зауважив він.

Як розповіла начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак, оскільки сьогодні світ постійно рухається вперед, хотіли, аби й наша молодь була в тренді подій та знали про новітні досягнення в галузі глибокого навчання, яке є однією з ключових областей штучного інтелекту.

По завершенню заходу учасники поділились враженнями та кожен з них отримав кейс додатків, які здатні підвищити потужність і якість їхньої діяльності.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin