Про можливості та переваги грантової діяльності розповіли вінницькій молоді

Вчора, 3 лютого, у приміщенні креативного простору “Level 80” відбулась інформативна зустріч для молоді нашого міста «Від ідей до результатів». Організатори заходу: відділ молодіжної політики ВМР та Вінницька молодіжна рада. Спікери заходу: Наталія Малецька – очільниця інформаційно-аналітичного відділу департаменту правової політики та якості ВМР та Олег Ходаков – голова ГО Setup.

Понад 30 учасників заходу, які відтепер знають про можливості участі у грантовій діяльності та з чого варто почати написання гранту.

«Сьогодні ми обрали саме такий формат заходу оскільки зараз у нас дуже активна молодь, яка бажає розвиватись та активно розвивати нашу громаду та країну. Тому, в цілому, участь у грантовій діяльності є можливістю, яка здатна привести до успіху кожного, головне бажання. На цьому не будемо зупинятись, надалі плануємо проводити події даного характеру, додаючи практичності», – розповіла начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міськради Юлія Мончак.

Як розповів голова ГО Setup Олег Ходаков, то такі зустрічі мають досить інформативну мету, оскільки на власних прикладах ми показуємо та розповідаємо усі дрібнички створення гранту. «Також ми дамо поради для того, щоб підвищити потенціал молоді для реалізації своїх ідей», – каже він.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin