Відкритий чемпіонат міста з класичних шахів серед чоловіків та жінок пройшов у Вінниці

До змагань долучилось 80 учасників різного віку. Грали за швейцарською системою в 9 турів. В групі лідерів після 4 туру були: Владислав Пюро, Юрій Коба, Максим Валов, Олександр Штельмах, брати Жуковські та інші, втім згодом рейтинг-фаворити – Олег Биковський, Дмитро Щербина і Микола Боднар почали перемагати амбіційних, але нижчих за рейтингом суперників і саме в такому порядку впевнено фінішували.
Серед жінок чемпіонкою Вінниці стала Карина Степанюк, «срібло» здобула Анастасія Кравченко, а «бронза» – у Світлани Саблук.

Всі переможці і призери вінничани. Так, в номінації «кращий ветеран» чемпіоном став 72-річний Володимир Шпіркін, який виборов загальне четверте місце.

Молоді шахісти-переможці до 8, 10 та 12 років отримали цінні подарунки від комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради. А член президії ФШВ Анатолій Спірін заснував приз за кращу партію, яку зіграли між собою чемпіон і чемпіонка Вінниці з класичних шахів, переміг Олег Биковський, але Карина Степанюк також показала чудові результати.

«Дякуємо Збройним Силам України за можливість грати в шахи! Намагаємось навіть у воєнний час проводити змагання і тренування на високому рівні», – каже директор МДЮСШ № 6 Микола Боднар.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin