У Вінницькій міській територіальній громаді продовжується приведення захисних споруд цивільного захисту до вимог чинного законодавства

У Вінницькій міській територіальній громаді продовжується приведення захисних споруд цивільного захисту до вимог чинного законодавства. Робочі групи у складі працівників департаменту цивільного захисту міської ради та фахівців ДСНС побували на підприємствах та установах, на території яких є захисні споруди, та перевірили стан готовності приміщень, де може укриватися населення.

У зв’язку з ігноруванням чинного законодавства окремими балансоутримувачами та власниками захисних споруд, а також відсутністю деяких власників, з метою усунення порушень чинного законодавства у сфері цивільного захисту, по шести об’єктах направлені відповідні звернення до правоохоронних органів. Правоохоронні органи мають прийняти рішення щодо подальших дій.

Довідка:

На території громади рахується 74 сховища та два протирадіаційні укриття. 8 захисних споруд знаходяться в комунальній власності громади, 5 – в обласній комунальній власності, 22 захисні споруди належать до державної форми власності та 41 – до приватної.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin