У «Цілодобовій варті» ознайомили із переліком ремонтних робіт на мережах Повідомила Вінницька міська рада

У четвер, 28 липня, ситуація у Вінниці залишається стабільною. Комунальні служби працюють безперебійно та у режимі 24/7. Серед нагальних, зокрема, виконання планових та аварійно-відновлювальних робіт на мережах. З їх переліком ознайомили у «Цілодобовій варті».

«Вінницькі центральні ЕМ сьогодні здійснюють плановий ремонт кабельної лінії у с. Вінницькі Хутори. У зв’язку із цим на вулицях Ватутіна, Пушкіна, Жовтнева, Зелена, Вишнева, пров. Вишневий, пров. Український тимчасово відключено світло. Орієнтовний час завершення робіт – 17:00», – розповіла начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук.

Своєю чергою «Вінницькі міські електромережі» здійснюватимуть низку планових робіт на трансформаторних підстанціях та повітряних лініях. В результаті яких можливі тимчасові відключення світла на вулицях Антонова, Київська, М. Шимка, 1-й проїзд Чехова, М. Оводова, Магістратська, Грушевського, Театральна, Артинова, 1-й пров. Трамвайний, Пирогова, 74-78, Миколайчука, Шевченка, А. Кримського, Заболотного, пров. Цегельний, Київська.

А ремонтні бригади КП «Вінницяоблводоканал» лагодитимуть мережі за такими адресами: вул. Магістратська, 62, вул. Лебединського, 3, Пирогова, 109. У час проведення робіт можливі тимчасові відключення води.

Щодо КП «Вінницяміськтеплоенерго», то ремонтні бригади цього підприємства відновлюватимуть подачу послуги на вул. А. Первозванного, 24, 26 та пр. Юності, 77. Причина відключення гарячої води – пошкодження трубопроводу.

Крім того, на підприємстві попередили про зупинку котельні на вул. Чумацька, 20. Плановий ремонт обладнання триватиме до 15.08.2022 р.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin