У Вінницько-Хутірському старостинському окрузі курсує екотранспорт, діє місцевий портал громадського транспорту, трансформують громадські простори та цифровізують муніципальні послуги Про це повідомляє ВМР

З часу створення старостинського округу відбулось чимало позитивних змін. Протягом минулого року, наприклад, проводилась посилена робота з систематизування руху та налагодження функціонування перевізників, запуск сучасного безконтактного тролейбуса VinLine до Щіток та Писарівки.

Ще одним результатом тогорічної праці став запуск web-мапи маршрутів руху громадського транспорту. Даним сервісом скористалось більш як 3,8 тис. користувачів.
А, наразі, розпочав свою роботу ще й портал громадського транспорту Вінницько-Хутірського старостинського округу.

«Мешканці та гості нашого округу можуть комфортно та швидко дізнатись актуальні розклад, маршрут та зміни будь-якого громадського транспорту, що курсує до Вінницьких Хуторів, Писарівки чи Щіток. Уже можемо спостерігати позитивну динаміку серед користувачів, яких у середньому 180-200 осіб на день», – говорить староста Вінницько-Хутірському старостинського округу Владислав Кривешко.

Також, уже декілька тижнів за маршрутом громадського транспорту №19 «Вінницькі Хутори — Вишенька» курсують новенькі OTOKAR Kent CNG на екологічному газовому двигуні та електробус Skywell.
Продовжується й надалі створюватись комфорт в старостинському окрузі.

На дорогах поновлено розмітки обмежувачів швидкості та аварійних ділянок дорожнього полотна. Встановлено вуличні смітники на кожній зупинці громадського транспорту у Вінницьких Хуторах. Для затишку мешканців постійно відбуваються заходи з облаштування та прибирання території, а робота комунальників не припиняється ні на день.

Другий рік триває посилена робота щодо модернізації системи електропостачання Вінницько-Хутірського старостинського округу разом з АТ «Вінницяобленерго».
Наразі проводиться технічне переоснащення повітряних ліній на вул. Зелена, вул. Жовтнева, вул. Вишнева та встановлено ряд додаткових опор у Вінницьких Хуторах.

Також нещодавно були завершені роботи з ямкового ремонту дорожнього полотна у Вінницьких Хуторах. Ремонт асфальтового покриття відбувався на дорогах по вул. Ватутіна, вул. Незалежності, вул. Покришкіна та вул. Леонтовича (в‘їзд поблизу АЗС «БРСМ»).

Нагадаємо, що попередньо ремонтні роботи відбулись на території Писарівки та Щіток.

Корисні посилання:

bit.ly/districtvn – web-ресурс Вінницько-Хутірського старостинського округу.

bit.ly/vinhut_transport – портал громадського транспорту Вінницько-Хутірського старостинського округу: актуальні розклади, маршрути руху та інший корисний функціонал.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin