Вінницький Гуманітарний центр речей потребує літнього одягу та взуття

Зараз у Вінниці проживає чимало переселенців, які тікали від обстрілів та ракет з інших регіонів України. Звичайно, ніхто не планував тут затриматись надовго, але війна вносить свої корективи. Кожен, хто утікав з рідного дому брав мінімум речей, тому наразі виникає потреба у літньому одязі як для діток, так і для старших людей.

У місті продовжує працювати Вінницький Гуманітарний центр речей, який створений для ВПО. Нині тут не вистачає відповідного сезонного одягу та взуття. Щодня сюди звертаються сотні вимушених переселенців.

«На сьогодні у Гуманітарному центрі маємо неабиякий попит на літній одяг та літнє взуття. Люди не розраховували на те, що будуть проживати у місті понад чотири місяці, тому запасу речей залишається небагато. Ми прекрасно розуміємо, що, коли сім’ї тікали до Вінниці, за вікном була зима, тому брати сукні та босоніжки ніхто й не думав. Отож, звертаємось до містян з проханням принести одяг та взуття, яке вони не використовують. Будь ласка, зробіть це, адже зараз переселенці цього дуже потребують», – каже директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

Отож, якщо плануєте зробити добру справу й звільнити власну шафу від одягу, який не одягаєте, можете приносити речі з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 17:00, за адресою: вул. Київська, буд.16А, в ТЦ «Tetris» (1 поверх).

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin