Фонд громади «Подільська громада» регулярно звітує за використання тих коштів, які направляють на потреби українських захисників

Фонд громади «Подільська громада» регулярно звітує за використання тих коштів, які направляють на потреби українських захисників. Днями на своїй сторінці у фейсбуці фонд повідомив про передачу кількох десятків професійних коліматорів для спецпризначенців https://cutt.ly/hLqtvti

«Що додає нам сили і мотивації? Синергія влади, бізнесу і громади, фотозвіти про доставку допомоги, вдячні відгуки, та найбільше – повідомлення від захисників, які отримали те, чого найбільше потребували. Сьогоднішній фотозвіт від спецпідрозділу Головного управління розвідки, який вдалося забезпечити коліматорними прицілами для бойової зброї», – йдеться у дописі.

Коліматор дозволяє здійснювати прицільну стрільбу з будь-якого становища, має необмежене поле зору і підвищує швидкість прицілювання в кілька разів. А це означає, що ворожа ціль 100-відсотково буде знищена.

«Група розвідки заходить у бій тихо, бо ми перебуваємо в тилу ворога – все вирішують долі секунди: побачив противника, навів, вистрілив. Хто перший прицілився – той і зробив свою справу. Зараз важко дістати ці приціли, їх розкуповують швидко. У нас на озброєнні є така оптика, але для виконання бойових завдань потрібно, щоб коліматор був у кожного бійця підрозділу. А наша група спецпризначення виконує завдання в найгарячіших точках на Сході. Тому є потреба. Я дякую Volodymyr Groysman, Сергій Моргунов і Фонд громади “Подільська громада” за підтримку. Вони закупили коліматори за кордоном і передали для нашого спецпідрозділу. Ми знаємо, що можемо звернутися з проханням і нам допоможуть», – каже командир спецпідрозділу ГУР – вінничанин з позивним «Титан».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin