У нічному закладі Вінниці була перестрілка

У Вінниці поліцейські затримали чоловіка, який в одному з розважальних закладів міста стріляв у незнайомця. Між чоловіками виник конфлікт, в результаті чого один з них вистрелив іншому в стегно.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіціі у Вінницькій області.
У Вінницький відділ поліції з лікарні надійшло повідомлення про те, що до них з травмою голови і травматичним пораненням стегна доставлений 32-річний житель Вінниці. Ушкодження потерпілий отримав 11 жовтня близько 23 години в одному з розважальних закладів. Вінниці.

Як розповів начальник Вінницького відділу поліції Віталій Курчик, слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що між двома відвідувачами закладу раптово виник конфлікт, і один з них застосував зброю. Зробивши кілька пострілів у бік потерпілого, зловмисник зник.


Опитавши потерпілого і працівників закладу, переглянувши камери відеоспостереження, протягом декількох годин поліцейські встановили особу правопорушника. Встановлено, що хуліганські дії чоловік скоїв з травматичної зброї. Воно вилучено.

Потерпілий після надання медичної допомоги був відпущений лікарями додому.

Правопорушника затримано в процесуальному порядку за підозрою в скоєнні злочину, передбаченого ч.4 ст. 296 КК України (хуліганство). За таке правопорушення передбачено до 7 років ув’язнення. Зараз вирішується питання про оголошення йому про підозру.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin