Вінницькі лікарі ділились досвідом зі своїм колегою з Америки

Минулої доби відбулася друга міська онлайн конференція для головних та старших медичних сестер, організована департаментом охорони здоров’я міської ради. Захід відбувся за участю представників медичних закладів США, які ділились досвідом боротьби з COVID-19.

На конференції були розглянуті актуальні теми «Асептика, антисептика, дезинфекція в практиці медичної сестри. Утилізація» та «COVID-19 у США: разом ми зможемо змінити світ на краще». 

Департамент охорони здоров’я міської ради постійно проводить конференції, семінари та тренінги для медичних сестер. Це відбувається для удосконалення роботи молодших спеціалістів з медичною освітою з питань профілактики внутрішньо лікарняних інфекцій. А також – для підвищення ефективності дотримання санітарно-гігієнічного та протиепідемічного режиму в закладах охорони здоров’я міста.

29 вересня відбулася друга онлайн-конференція для головних та старших медичних сестер з міжнародною участю (США).
У рамках співпраці з «Інститутом епідеміології та інфекційних хвороб ім. Л.В. Громашевського НАМН України», участь у конференції взяла науковий співробітник інституту Оксана Циганчук, лікар-епідеміолог.

Досвідом боротьби з COVID-19 у США поділився Магістр Медсестринських Наук, представник медичної компанії Envisions Health Care, який спеціалізується в області невідкладної медицини та реанімації, викладач Marquette University Дмитро Честер.

120592106_1003869230027040_834701088886836188_n[1].jpg
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin