Мер Моргунов: Я балотуюсь на посаду міського голови та веду команду у міську та обласну ради

Мер Вінниці Сергій Моргунов йде на вибори разом з командою «Української стратегії Гройсмана».

«Як і всі вінничани, я люблю і пишаюсь рідним містом. Шість років поспіль Вінниця визнається найкомфортнішим містом в Україні. Разом з вами ми взяли високу планку. Зроблено, дійсно, чимало. Але зупинятися не можна. І у нас є чіткий план, який ми готові виконувати, – каже мер. – Бо вінничани заслуговують на те, щоб місто розвивалося далі і ставало ще більш комфортним, сучасним, а головне – успішним. Так само мають розвиватись і ставати успішними громади всієї Вінниччини. Для нас кожен вінничанин важливий!».

Команда «Української стратегії Гройсмана» висунула кандидатів на посади голів об’єднаних територіальних громад, а також у депутати рад різних рівнів.

«Я балотуюсь на посаду міського голови та веду команду у міську та обласну ради. А наші представники балотуватимуться від «Української стратегії» у містах та ОТГ по всій області. Тому що ми прагнемо, щоб всі громади нашого регіону були успішними та впевнено йшли вперед, – додав очільник міста. – Разом з вами і вашою підтримкою нам все вдасться! Я переконаний, що Вінниччина стане регіоном-лідером!».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin