Мер Вінниці Сергій Моргунов розповів про нове приміщення молочної кухні

Натуральний дитячий сирок та кефір – найпопулярніша продукція молочної кухні, яку замовляють молоді батьки. Тепер дитяче харчування готуватимуть на сучасному обладнанні і в нових умовах. Якість і санітарні стандарти надзвичайно важливі, адже мова йде про найменших вінничан.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив очільник міста Сергій Моругнов.

«Сьогодні подивився, як облаштували нове приміщення молочної кухні на Хмельницькому шосе. Реконструкцію провели у співфінансуванні з інвестором. Коштом бюджету встановили обладнання. Нові потужності дозволять вдвічі збільшити виробництво – до 2000 порцій на добу. Зараз для маленьких вінничан готують 600-800. Також купили новий автомобіль з рефрижератором. Саме він доставлятиме свіженьку продукцію у 10 пунктів роздачі у різних районах міста, – зазначив мер. – На сьогодні молочна кухня пропонує 8 найменувань : окрім «молочки», ще й каші, овочеві та фруктові пюре. Технологічний процес контролює медсестра з дієтичного харчування з 54-річним стажем. Ганна Миколаївна каже: орієнтуються на побажання батьків та рекомендації педіатрів. І за потреби готові розширювати асортимент».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin