Як це – бути коханою чи коханим воїна?: Veteran Hub запрошує стати учасником дослідження

У Вінниці Veteran Hub проводить дослідження досвіду коханих людей воїнів і ветеранів та шукає охочих взяти у ньому участь. Доєднатися можуть дружини/чоловіки, партнери/партнерки військовослужбовців та ветеранів.

«Як це – бути коханою чи коханим воїна? Переживати щоденну тривогу та страх, вибудовувати стосунки на відстані, нести відповідальність за дітей та побут, поєднувати це з роботою, турботою про себе та рідних? Для нас важливо почути про досвід та бар”єри, із якими стикаються партнери або партнерки військових», – зазначають у закладі.

Торік спеціалісти Veteran Hub провели перше дослідження досвіду дружин та партнерок, коханих воїнів та ветеранів. Вони створили базову мапу процесів у їхньому житті та сформували припущення щодо їхніх потреб. І зараз реалізовують новий етап дослідження та прагнуть задокументувати досвід партнерок/ів воїнів, які не були охоплені на першому етапі. Також проєкт охоплюватиме кілька креативних компонентів.

Умови участі:

  • дружини чи партнери/ки військовослужбовців/ок / ветеранів/ок;
  • вік: 18+ років;
  • громадянство: Україна;
  • сімейний статус: одностатеві чи різностатеві стосунки/шлюби

Інтерв”ю проходитиме в травні-червні 2024 року. Формат: онлайн або наживо вдома, у просторі або в мобільному офісі Veteran Hub.

Для участі необхідно заповнити форму. Після цього з учасником зв”яжеться команда Veteran Hub і домовиться про дату та час розмови.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin