У Вінниці провели жеребкування для учасників міської програми «Муніципальне житло»

Сьогодні, 9 травня, у Вінниці відбулось жеребкування щодо визначення учасників та розподілу квартир у новобудові на вулиці Привокзальній, яку зводять в межах Програми «Муніципальне житло ВМТГ». Шість осіб стали власниками нових житлових приміщень, вони належать до різних категорій, таких як: “Учасники бойових дій в російсько-українській війні”, “Члени першого ступеня спорідненості сімей загиблих учасників бойових дій російсько-української війни”, “Працівники закладів освіти і охорони здоров’я”.

Як розповів заступник міського голови Андрій Очеретний, здати цей об’єкт в експлуатацію планують до кінця року. За квотою найбільшу кількість квартир тут можуть придбати наші Захисники та Захисниці.Комісія

«Основною метою цієї Програми передусім є створення можливостей для вінничан за доступною ціною покращити свої житлові умови. Пріоритетність за кількістю квартир віддали військовослужбовцям, які зараз захищають Україну на полі бою. Під час цього жеребкування 16 квартир було передбачено саме для учасників бойових дій в російсько-українській війні. По 2 квартири – для членів першого ступеня спорідненості сімей загиблих учасників бойових дій в російсько-українській війні та працівників закладів освіти і охорони здоров’я», – розповів Андрій Очеретний.

Нагадаємо, десятиповерхівка на Привокзальній, 30 – це восьмий об’єкт Програми «Муніципальне житло ВМТГ». Висотка на 161 квартиру зводиться за каркасно-монолітною технологією і важливими складовими тут є енергозбереження та екологічність. Вартість 1 м2 житла у будинку складає 27 900 грн, та залишається однією з найнижчих на первинному ринку житла в місті.Учасники Програми "Муніципальне житло ВМТГ"

Крім того, відбулося жеребкування для учасників однойменної Програми по об’єкту, який зводять на вулиці Скалецького. У процедурі взяли участь 40 людей з різних категорій – військовослужбовці, члени першого ступеня спорідненості сімей загиблих учасників бойових дій російсько-української війни, внутрішньо переміщені особи, працівники бюджетної сфери, люди з інвалідністю, молоді родини та інші.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin