VinSmart Центр запрошує усі охочи на великодні майстеркласи

У VinSmart Центрі проводяться майстер-класи з нагоди Великодня. Запрошені на них діти з родин Захисників та Захисниць, а також вимушені переселенці та всі вихованці центру. Молодші та старші відвідувачі Центру мають можливість вчитися створювати як традиційні, так і новітні святкові атрибути, такі як кошики, віночки, писанки і т. д.

Вперше спробувала наносити візерунок на писанку маленька Алла. Каже, сподобався не тільки сам процес творення, а й те, що дізналася багату історію та символіку цього українського оберегу.

«Дуже класно, що у Вінниці так багато приділяють уваги заходам для дітей. Навіть сьогодні ми були під пильним наглядом майстрів, які допомагали нашим юним творцям опановували техніку розпису воском, вкладаючи у свої писанки щирість, фантазію та любов», – зауважила мама дівчинки Катерина.

А п’ятирічну Вікторію захопив майстерклас із виготовлення великодніх віночків. Дівчинці сподобалося підбирати квіточки за кольором та вплітати їх у прикрасу.

«Робити віночок мені було легко. В мене та моїх нових друзів все вийшло дуже гарно. Тепер зможу прикрасити домівку на свято», – ділиться учасниця заходу.

Як зауважив директор КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» Дмитро Мира, важливо, що заходи орієнтовані як на дітей Захисників та Захисниць, так і на внутрішньо переміщених осіб і вінничан.

«Це дає змогу дітям не лише розвивати свою творчість та майстерність, а й відчувати підтримку та турботу, що є пріоритетом Вінницької громади», – сказав він.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin