В Десні пройшла весняна толока

У селищі Десна відбулася весняна толока, під час якої зібрали понад шість тонн сміття. За словами старости Деснянського старостинського округу Галини Обливач, захід відбувався під гаслом “Ми за чисте довкілля”. Учасники прибрали дорогу до колишнього підшипникового заводу, лісосмугу біля залізничної колії та частково територію самого селища.

“Території біля приватних будинків та багатоквартирної забудови, мешканці впорядкували раніше в індивідуальному порядку, так само – підприємці та представники місцевого підприємства привели до ладу ділянки біля своїх об”єктів, тож сьогодні ми сконцентрували наші зусилля більше на публічних просторах та місцях загального користування”, – зазначає Галина Обливач.

До толоки долучилось майже 30 людей: працівники старостату, комунальних закладів та бажаючі мешканці селища.

Крім, власне, самого прибирання, учасники акції також полили дерева та кущі, висаджені в селищі торік.До прибирання долучилися працівники комунальних підприємств та закладів

“Маємо підтримувати стан наших зелених насаджень та дбати про чистоту свого населеного пункту, адже турбота про екологію сьогодні – це наше здоров”я та довголіття завтра. Тому щиро дякую усім хто долучився до толоки, – каже Галина Обливач.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin