Дві вінницькі лікарні передадуть паливо Третій штурмовій бригаді

Депутати Вінницької міської ради схвалили рішення щодо безоплатної передачі дизельного палива військовій частині, яка бере участь у виконанні бойових завдань на фронті. Це стосується палива двох медичних закладів у Вінниці: міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги та міської клінічної лікарні №1.

«Це важливе рішення. Передаємо Третій штурмовій бригаді 23 тонни дизельного палива. Ця бригада знаходиться безпосередньо у зоні бойових дій. Досить активна і боєздатна військова частина. За їхнім проханням ми направляємо пальне», – зазначив міський голова Сергій Моргунов.

Загалом заклади КНП «Вінницька міська клінічна лікарня №1» та КНП «Вінницька міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги» передали військовим 23 тонни дизельного палива на загальну суму 1,2 млн грн, придбаного за кошти бюджету Вінницької громади.

«Таке рішення ухвалили, враховуючи звернення командира військової частини, яка входить до складу Третьої окремої штурмової бригади. Оскільки у двох вінницьких лікарень є дизельне паливо, вирішили передати його на потребу військовим. Підтримка Захисників – це наразі одне із пріоритетних завдань», – зазначив директор департаменту охорони здоров’я ВМР Олександр Шиш.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin