Вінничанам розкажуть як зберегти дерева у зелених зонах міста

У п’ятницю, 23 лютого, о 17:00 у хабі “Місто змістів” відбудеться зустріч з фахівцями з Комунального підприємства “Інститут розвитку міст”. Вони запрошують вінничан та вінничанок на обговорення теми дерев у місті, їх впливу на екосистему та особливостей цих зелених насаджень.

На зустрічі буде присутня Любов Колосова, експертка з екології та озеленення від Комунального підприємства “Інститут розвитку міст”. Під час цього заходу вона розповість про особливості міських дерев, їхню корисність та екосистемні послуги, які вони забезпечують. Також Любов поділиться порадами щодо дій у випадку помітної недбалої обрізки або вирубки дерев у нашій громаді.

«Втрата зелених зон та спека – одні з найбільших ризиків, які загрожують нашому місту у зв”язку зі змінами клімату. А основу міського озеленення становлять дерева, водночас забезпечуючи ефективну протидію спеці. Тому так важливо звернути нашу увагу на міські дерева – їхній стан, потреби та проблеми. Те, яким є наше місто, залежить від кожного з нас, і саме ми впливаємо на те, яким воно буде в майбутньому», – резюмує експертка з екології та озеленення «Інституту розвитку міст» Любов Колосова.

Місце проведення зустрічі: хаб «Місто змістів», вул. Григорія Сковороди, 11. Початок о 17:00.

Детальна інформація на фейсбук-сторінці події: https://www.facebook.com/events/410251138205373?active_tab=about

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin