У Вінниці на розчистку тротуарів від снігу вивели 12 одиниць спецтехніки

У Вінниці чергове погіршення погодних умов, супроводжене снігопадом. Комунальні служби взялися за роботу з очищення міста від снігу. Вже зранку основні магістральні дороги були очищені, щоб громадський транспорт міг без перешкод працювати. Зараз вийшло на вулиці 12 спеціальних автомобілів, які будуть прибирати тротуари, щоб пішоходи могли легко пересуватися.

Як повідомляє директор департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради Юрій Семенюк, через те, що на вулиці температура сягає нуля градусів, можливе налипання снігу. Щоб уникнути цього, комунальники обробляють дороги та вулиці спецзасобами – протиожеледними матеріалами.

“Вже зараз на дороги міста виїхали 12 тракторів, які розчищатимуть тротуари. Сьогодні це їх повторний виїзд. За прогнозами синоптиків похмура погода триматиметься кілька діб, але опади не передбачені. В будь-якому разі вінничанам варто бути обережними, а автомобілістам без нагальної потреби не виїжджати на власному авто. Ми також закликаємо водіїв не залишати приватні авто на узбіччях, щоб не перешкоджати роботі комунальної техніки”, – сказав Юрій Семенюк.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin