Два “міні-гради”, пʼять тепловізорів та чотири безпілотних комплекси — Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб передав чергову допомогу захисникам

Масштабна передача допомоги для військових від Міжрегіонального гуманітарного координаційного штабу відбулась у понеділок, 22 січня. Символічна дата — День соборності України — вчергове підкреслила важливість обʼєднання фронту та тилу.

Бійці, що зараз перебувають на східному напрямку, незабаром отримають два “міні-гради” вінницького виробництва, пʼять тепловізорів та чотири безпілотні комплекси — усе те, що допомагає ефективно виявляти та знищувати ворога. Допомогу отримає частина, в якій несе службу депутат Вінницької обласної ради та координатор МКГШ Олег Легеза, який став на захист країни з початку повномасштабної війни.

Передача допомоги захисниками відбулась за участі співзасновників Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу — Вінницького міського голови Сергія Моргунова та Голови вінницької обласної ради Вячеслава Соколового.

«Маємо можливість надати таку підтримку нашому колезі, депутату обласної ради і його побратимам – Олегу Легезі. Потреби великі, тому завданням Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, розуміючи потреби, є знаходити можливості. Сьогодні черговий цьому приклад», – сказав Вячеслав Соколовий.

Військові зазначають, що така підтримка для них надзвичайно важлива. Адже передача необхідної техніки та обладнання з тилу на фронт полегшує їх роботу та робить її безпечнішою. А ще — підвищує моральний дух та додає мотивації, бо вся країна працює разом задля Перемоги.

“Ми фактично з першого дня повномасштабної війни постійно допомагаємо тим, чи іншим частинам” — зазначив Сергій Моргунов.

Нагадаємо, Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб створено в березні 2022-го року спільним рішенням вінницької обласної та міської рад. Штаб створено на період дії воєнного стану для координації зусиль місцевого самоврядування, бізнесу та волонтерів по допомозі силам оборони України. Очолює штаб Володимир Гройсман.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin