Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб передає для військових мобільні лазні

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб продовжує дбати про побут наших захисників та передає бійцям лазне-пральні комплекси. З початку року на передову поїхало більше десятка мобільних лазень.

Днями до наших оборонців в Краматорськ відправилась чергова унікальна мобільна лазня. За словами першого заступника Голови Вінницької обласної ради, координатора МКГШ Володимира Кістіона, одночасно користуватися лазнею можуть семеро людей, а за добу прийняти душ навіть 500 осіб. Комплекс працює на трьох альтернативних видах палива: на дровах, електриці або ж на рідкому паливі. Відгуки бійців про лазне-пральні комплекси лише позитивні, адже у складних побутових умовах для них це не лише можливість прийняти душ, випрати та висушити одяг, а й відпочити та перезавантажитись.

Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб на постійній основі підтримує військо. МКГШ був створений у відповідь на виклики повномасштабної війни головами Вінницької міськради та облради Сергієм Моргуновим та Вячеславом Соколовим. Очолити МКГШ погодився Прем’єр-міністр України у 2016-2019 роках Володимир Гройсман.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin