Вінничани здобули «золото» та «бронзу» міжнародного турніру з греко-римської боротьби «Panevezys Open 2023»

У міжнародному турнірі «Panevezys Open 2023» з греко-римської боротьби вінничани брали участь вперше, втім відразу успішно. Вихованці міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця» вибороли 4 медалі – дві золотих і стільки ж бронзових.

Змагання проходили у литовському місті-побратимі Вінниці Паневежисі з 8 по 10 грудня. Як розповів тренер МК ДЮСШ «Вінниця» Вячеслав Орлюк, у турнірі взяли участь понад 250 борців із семи країн Європи, зокрема: Литви, Латвії, Данії, Сербії, України, Польщі та Норвегії.

Вінниця була представлена 8 спортсменами. Золоті нагороди на турнірі здобули Назар Бякін та Володимир Карпейчик. Хлопці майстерно провели всі сутички, демонструючи під час поєдинків складні кидки.

А бронзові медалі на рахунку Данила Калінчука та Арсенія Дишлова.

«Вінниця, вперше була представлена на цьому міжнародному турнірі. Його рівень досить високий, оскільки змагання проводяться щорічно. Традиційно на нього з’їжджаються досвідчені спортсмени», – відзначив тренер.

Він додав, що на фінальних сутичках та нагородженні був присутній голова муніципалітету міста Паневежис Ритіс Рачкаускас, із яким вінничани мали змогу поспілкуватися не лише про спорт, а і про наше місто в цілому.

«Ми відчули наскільки сильно тут підтримують нас та нашу країну в цей нелегкий час, – каже Вячеслав Орлюк. – Вдячні Вінницькій міській раді та комітету по фізичній культурі та спорту ВМР за можливість відвідати місто-побратим та налагодити зв’язки й не лише спортивні».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin