Сергій Моргунов: «Продовжуємо будувати комунікаційні містки з європейськими містами»

У Франції, 9 грудня, міський голова Вінниці Сергій Моргунов разом із мером французького міста Нансі Матьє Кляйном та мером німецького міста Карлсруе Франком Ментрупом підписали угоду про тристоронню співпрацю. Усі три міста між собою поєднанні побратимськими відносинами. Співпрацювати планують у галузях охорони здоров’я, освіти, урбаністики, економіки та екології.

«Це партнерство особливо важливе в контексті війни в Україні. Окрім того, міста-побратими можуть стати нашими радниками на шляху до євроінтеграції», – написав у Фейсбуці Сергій Моргунов.

Нансі та Карлсруе — міста-побратими вже майже 70 років. З німецькою громадою Вінниця побраталася у квітні цього року. І саме очільник Карлсруе сприяв налагодженню тристоронньої співпраці. Він рекомендував Вінницю Нансі й навпаки, пояснив Сергій Моргунов.

«Упевнений, разом ми заклали фундамент довготривалої та міцної дружби і взаємовигідного партнерства», – підсумував міський голова Вінниці.

Нагадаємо, 9 грудня, у Франції міський голова Вінниці Сергій Моргунов разом із мером міста Нансі Матьє Кляйном підписали угоду про побратимство.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin