“У Вінниці фінансуватимуть роботу помічників ветерана з міського бюджету”, – Сергій Моргунов

Сьогодні, 24 листопада, відбулось засідання сесії Вінницької міської ради, на якому ухвалили рішення про фінансування помічників ветеранів з міського бюджету. Це відповідає пріоритетам стійкість та турбота, яких дотримується Вінницька міська рада.

Наразі у Вінниці працює 11 помічників ветеранів. Це експериментальний проєкт Міністерства у справах ветеранів, який реалізовується, зокрема, у Вінницькій громаді. З жовтня помічники ветеранів працюють у місті та допомагають військовим адаптуватися до цивільного життя за принципом «рівний з рівним».

Наразі уряд продовжує формувати механізм для оплати роботи помічників ветеранів. Допоки цей процес не завершено, Вінницька міська рада фінансуватиме їх з міського бюджету.

«Ми розуміємо, яку важливу роботу виконують ці люди, тому на початковому етапі будемо платити їм зарплати з міського бюджету. Наразі передбачаємо кошти до кінця цього року. Ми за жодних обставин не залишимо без підтримки помічників ветеранів, адже саме стійкість та турбота – одні з пріоритетів у нашій роботі», – зазначив міський голова.

Нагадаємо, помічники ветеранів працюють у Прозорих офісах соціального спрямування:

• просп. Космонавтів, 30 (другий поверх);

• вул. Замостянська, 7 (другий поверх);

• вул. Брацлавська, 85.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin