Вінницькі спортсмени вибороли три медалі на турнірі «Romania Open»

З 27 по 29 жовтня у столиці Румунії проходили рейтингові міжнародні змагання «Romania Open», етап кубку Світу під назвою «Drakula Open 2023». У тяжких поєдинках троє вихованців Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 2 вибороли золоту, срібну та бронзову медалі з тхеквондо ВТФ.

Так, тхеквондист Ілля Головатюк здобув титул чемпіоном серед кадетів у ваговій категорії 65 кг. Роман Соловей став срібним призером серед юнаків до 48 кг. А Ірина Чесалкіна виборола бронзову нагороду поміж юніорок до 49 кг.

Як розповіла тренерка-викладачка МДЮСШ № 2 Аліна Новинюк, у цих рейтингових змаганнях брали участь чемпіони та призери чемпіонатів Європи, світу, Всесвітнього Гран-Прі та Олімпійських Ігор.

«Були представники з більш, як 100 команд та 47 країн світу. Боротьба була важкою, втім вінницька команда показала хороший результат, – говорить Аліна Новинюк. – Наші вихованці юні, проте їх працьовитість та наполегливість дозволяють їм змагатися на найвищому рівні та здобувати неймовірні перемоги. Пишаємось ними!»

Вінницькі спортсмени змагалися з представниками Румунії, Греції, Іспанії, Німеччини, Франції та Австрії та здобули високий міжнародний рейтинг та вагомі бали для, щоб наступного року потрапити у Національну збірну України на наступний рік.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin