У Вінниці Служба у справах дітей створила свято для діток з малозахищених верств населення

Вчора, 1 червня, у Вінниці організували чимало заходів для малечі, приурочених до Міжнародного Дня захисту дітей. Один з цікавих івентів провели у Хабі “Місто змістів”. Для участі запросили 40 діток, які перебувають на обліку як такі, що опинилися у складних життєвих обставинах.

Веселилася малеча разом з талановитими та драйвовими аніматорами, які продумали програму заходу до деталей. Тож всі були задіяні: спершу поділилися на команди, а потім грали в активні ігри та проходили цікаві квести.

Заступниця начальника служби у справах дітей Вінницької міської ради Майя Бойко переконана, що діти незалежно від віку повинні відчувати любов і турботу. До Міжнародного Дня захисту прав дітей фахівці служби влаштували свято для всіх діток, які перебувають на обліку як такі, що опинилися у складних життєвих обставинах.

“Вчора, наприклад, ми побували з малечею в Подільському зоопарку. А вже сьогодні у хабі аніматори люб’язно подарували нам творче свято та безкоштовно проводять ігри та квести для дітей. Пізніше ми всі разом підемо в Макдональдс, де буде накритий стіл. Ми також підготували приємні подарунки для діток – наймолодшим дівчаткам та хлопчикам ляльки та машинки, а старшим – яскраві пазли та спортивні м’ячі, – каже Майя Бойко. – Нам дуже хочеться, щоб діти знали, що про них пам’ятають і заразом підстрахувати батьків, які через ті чи інші обставини не можуть влаштувати свято своїм дітям. Тому ми намагаємося максимально їх залучати до таких заходів і робимо все можливе, аби вони знали, що діти – це найдорожче і їх люблять не лише батьки та рідні, а й вся наша Вінницька громада”.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin