Служба у справах дітей організувала екскурсію для дітей, які опинились у складних життєвих обставинах

Вчора, 31 травня напередодні Міжнародного дня захисту дітей служба у справах дітей Вінницької міської ради, організувала дозвілля для дітлахів, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Кульки, іграшки для літнього дозвілля, спортивний інвентар та картини по номерах отримало 53 дитини напередодні дитячого свята. Усі із них перебувають на відповідному обліку у службі у справах дітей міської ради та проживають на території Вінницької міської територіальної громади. Окрім корисних подарунків на дітей очікувало не менш цікаве знайомство з фауною Подільського зоопарку.

“Традиційно до Дня захисту дітей службою у справах дітей Вінницької міської ради проводяться заходи для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Цьогоріч ми вирішили організувати екскурсію дітям до зоопарку та подарувати корисні подарунки для їх відпочинку”, — прокоментувала начальниця служби у справах дітей Вінницької міської ради Людмила Шафранська.

Екскурсія стала для дітей надзвичайним подарунком та незабутньою поїздкою. У вінницькому звіринці понад дві сотні пухнастих, копитних та пернатих мешканців, чимало з яких рідкісні та екзотичні. Протягом екскурсії хлопчики та дівчатка з цікавістю розглядали жителів вольєрів, адже для багатьох таке близьке знайомство з тваринами – перше в житті. Для дев’ятирічного Максима встояти на місці в зоопарку надскладна місія, адже від побаченого бурого ведмедя, рися, страуса та мавпенят — емоції хлопчину переповнюють.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin