“За чисте довкілля”: депутати Вінниці разом з молоддю долучаються до екологічної акції

У Вінниці продовжується весняне прибирання. Молодь та всі охочі містяни роблять чистішим місто. Також до прибирання долучаються вінницькі депутати від партії “Українська стратегія Гройсмана”.

Депутатка Світлана Ярова разом зі студентами Технологічно-промислового фахового коледжу долучилась до прибирання території між малою річкою Дьогтянець та Вишенським озером.

“Ви ж розумієте, що масові прибирання – це не про те, щоб прибрати території, бо хтось не справляється. Це про те, щоб виховати в молоді і в дорослих культуру не смітити”, – написала у себе на сторінці у фейсбук депутатка.

Також до акції “За чисте довкілля” долучився депутат Ярослав Матвійчук. Разом зі студентами Донецького Національного Університету імені Василя Стуса та мешканцями 2 округу прибирав території Лісопарку.

“Ця ініціатива є однією з найважливіших на сьогоднішній день, оскільки вона спрямована на збереження нашого природного середовища. Тому хочу закликати долучатися до подібних акцій та підтримувати довкілля нашого міста в належному стані, адже все в наших руках”, – розповів вінницький депутат.

Також цього тижня студенти Вінницького центру професійно-технічної освіти переробної промисловості прибирали територію  “Родинного озера”. До них долучились вінницькі депутати Лілія Дишкант та Володимир Онофрійчук.

“Разом зі студентами Вінницького центру професійно-технічної освіти переробної промисловості провели толоку, долучившись до міської акції «За чисте довкілля», ініційованої міським головою Сергій Моргунов.

  Тішуся з того, що маємо таку молодь, яка розуміє важливість збереження довкілля і бере участь у таких заходах. Адже це означає, що у вихованні своїх дітей вони будуть прищеплювати їм дбайливе ставлення до природи.

А знахідки на озері вчора вразили усю команду, яка брала участь у толоці. І мова не лише про більш як десяток мішків зібраного сміття. Винесли звідти ще й старе ліжко і повитягували автомобільні шини з водойми”, – розповів на своїй сторінці у фейсбук Володимир Онофрійчук.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin