Термін реєстрації кандидатів на участь у Програмі «Муніципальне житло» продовжать: деталі

У Вінниці триває реєстрація кандидатів на участь у Програмі «Муніципальне житло Вінницької міської територіальної громади» по VIII об’єкту, що зведуть на вул. Привокзальній, 30. Всі охочі стати учасниками Програми мають час на реєстрацію до третього березня.

Відповідне рішення затвердили сьогодні на виконкомі Вінницької міської ради.

«Для військовослужбовців за контрактом, медиків, освітян та науково-педагогічних працівників є можливість скористатися кредитними коштами за державною Програмою єОселя строком до 20 років під 3%. Оформити заявку можна в додатку «ДІЯ»», — сказав директор департаменту економіки і інвестицій ВМР Максим Мартьянов.

Нагадаємо, вартість реалізації 1м2 об’єкта інвестування – 27 900 (двадцять сім тисяч дев’ятсот) гривень, яка може змінюватися в сторону збільшення, залежно від цін на будівельні матеріали, в межах чинного законодавства.

VIII об’єкт – 10-ти поверховий житловий будинок на 181 квартиру з підземним паркінгом на 76 паркомісць, облаштованим під укриття. Будівництво ведеться монолітно-каркасним методом з дотриманням новітніх енергозберігаючих технологій. Об’єкт облаштовується всіма необхідними інженерними системами та комунікаціями.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin