Cнігоочисна техніка працює у Вінниці в посиленому режимі ще з вчорашнього вечора

Через погіршення погоди у Вінниці комунальники почали прибирання в посиленому режимі. Щоб розчистити від снігу вулиці та дороги, з «Вінницького шляхового управління» виїхали 35 одиниць спецтехніки ще відучора. Роботи стартували о 21.30.

Начальник відділу утримання об”єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради Вячеслав Хілінський зазначає, що першочергова мета — створити належні умови для вінничан, щоб навіть в негоду вони могли пересуватися містом, а громадський транспорт повноцінно міг виходити на лінії та курсувати маршрутами.

“Ще відучора, з 21:30 комунальні працівники почали прибирати місто від снігу та обробляти протиожеледними засобами дороги та зупинки громадського транспорту. До цих робіт задіяли 35 одиниць снігоприбиральної техніки. Закликаю водіїв не паркувати авто на узбіччях, щоб не перешкоджати роботі комунальників”, — каже Вячеслав Хілінський.

На прибирання прибудинкових територій, як зазначають в департаменті житлового господарства міської ради, вийшли близько 300 двірників. Вони розчищають тротуари, доріжки, виходи з під”їздів. Де необхідно – проводиться посипка території протиожеледною сумішшю.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin