34 чергових дитячі садочки різних форм власності вже працюють у Вінницькій міській територіальній громаді

Нещодавно ще один садочок – №45 відновив свою роботу, там у підвальному приміщенні ЗДО за кошти міської ради був здійснений капітальний ремонт для адаптації його під найпростіше укриття. Адже наразі важливим є перехід від стратегічних планів до оперативних. Відтепер ще більше діток матимуть можливість відвідувати садочки нашої громади та продовжити освітній процес у форматі живого спілкування.

«Відкриття чергових садочків – це чудова нагода не тільки налагодити малечі контакт з однолітками, а й полегшити можливість батькам спокійно працювати, адже в укриттях закладів дошкільної освіти створений безпечний простір на час надзвичайних ситуацій», – каже директорка департаменту освіти Оксана Яценко.

Найпростіші укриття в садочках містять приміщення, в яких діти, згідно із віковими групами, перечікують повітряну небезпеку та продовжують заплановані заняття згідно з графіком. Також там облаштовано місця для ігор, наявні дидактичні та демонстраційні матеріали, загалом найпростіші укриття в садочках оснащені усім необхідним та відповідають усім вимогам ДСНС.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin