Відвідувачі Вінницького Терцентру розпочали осінні велопрогулянки містом ВМР

Завідувачка відділення денного перебування Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Вікторія Вдовцова зазначає, що головна мета гуртка – оздоровити пенсіонерів.

«Наші відвідувачі Терцентру пробують себе у різних видах спорту: катаються на велосипедах, займаються скандинавською ходою, оздоровчою фізкультурою. Велоспорт сприяє зміцненню імунітету та покращенню роботи серцево-судинної та дихальної систем. Тому катання на велосипеді – це не тільки весело, а ще й і дуже корисно для здоров’я», – говорить медична сестра Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Валентина Морнова.

Жваво маневрує на ровері і пенсіонер Микола Сидорук, хоч і давно розміняв сьомий десяток.

«Нам дуже подобається їздити на велосипедах. Ми вдячні, що є можливість покататись на свіжому повітрі, оздоровитись, з користю провести час. Командою цікаво кататись, піддаємо охоту один одному, весело. Для того і приходимо, щоб спілкуватися. Я дуже радий, що ходжу до Територіального центру соціального обслуговування, а не сиджу вдома. Це дає енергію. Окрім велопрогулянок, я співаю у нашому хорі «Подоляни», відвідую гурток з вивчення української мови. Наша місцева влада, хоч і війна, але піклується про пенсіонерів та організовує цікаве дозвілля у такий складний час. Запрошую пенсіонерів не сидіти вдома, а долучатись до нашої компанії і цікаво та з користю проводити час. І будете завжди веселі, бадьорі і здорові», – говорить Микола Павлович.

Детальнішу інформацію щодо гуртків у Територіальному центрі Вінниці можна дізнатися за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 50, або ж за номером телефону: (0432) 67 05 90.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin