У Вінниці стартує Програма по підтримці мешканців багатоквартирних будинків

У Вінниці в рамках підготовки до опалювального сезону стартує Програма по підтримці мешканців багатоквартирних будинків. Умови наступні: співвласники за власні кошти купують генератор, а департамент житлового господарства, своєю чергою, виконує ремонтні роботи по будинку на суму в межах 50% від вартості генератора.

«В умовах війни зима буде дуже складною та непередбачуваною, тому слід готуватись до всього. Розроблення нової Програми зумовлено активністю вінничан в облаштуванні власних підвалів, і ми у своєю чергою повинні підтримати їх, – розповідає директор департаменту житлового господарства ВМР Роман Фурман. – Умови програми передбачають виконання ремонтних робіт в місцях загального користування, які будуть обрані на розсуд співвласників будинку. Це може бути заміна вікон у під’їзді або ремонт систем електропостачання (щитова) тощо».

Під час проведення інформаційної кампанії серед мешканців багатоповерхівок жителі вже 6 будинків, що перебувають на управлінні, виявили бажання взяти участь у програмі.

Якщо мешканці за власні кошти придбають генератор для свого будинку, для того, щоб їм провели ремонтні роботи, потрібно звернутись до своєї управляючої компанії, що здійснює обслуговування будинку.

Нагадуємо, схожа програма була реалізована у Вінниці протягом квітня-травня цього року. Тоді до реалізації проєкту долучилось 20 багатоповерхівок. Умови були схожі: «За взаємною згодою ми придбали для співвласників багатоквартирних будинків генератори, а вони, своєю чергою, зобов’язувалися виконати роботи з облаштування тимчасових укриттів на таку ж суму», – каже Роман Фурман.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin