Енергетики Вінниці усувають наслідки негоди Повідомила Вінницька міська рада

У п’ятницю, 12 серпня, комунальні служби Вінниці працюють злагоджено та оперативно. Зокрема, після грозового дощу низка вулиць міста залишається без електропостачання. Над усуненням наслідків негоди працюють ремонтні бригади енергетиків.

“Наразі світла тимчасово немає на вулицях у мікрорайонах “Корея”, “Старе місто”, “Бучми”, “Військове містечко” (вул. Антонова, Чехова, Максима Шимка). Над відновленням послуги працюють бригади «Вінницьких міських електромереж (МЕМ)”, – розповіла начальниця відділу оперативного реагування “Цілодобова варта” Антоніна Іващук.

Вона також повідомила, що працівники МЕМ здійснюватимуть планові роботи на трансформаторних підстанціях. У зв”язку із цим можливі тимчасові відключення світла на вулицях Червонохрестівська, Петлюри, І. Пулюя, Кленова, проїзд Верховинний, Хлібна, пров. Весняний, Пирогова (128-142), Павлова, Польова.

А працівники КП “Вінницяоблводоканал” цього дня лагодитимуть мережі водопроводів на вул. Привокзальна, 40, перехресті вулиць Келецької та Шевченка, вул. Хмельницьке шосе, 53, вул. Д. Майбороди, 42А. Подачу послуги призупинили на час проведення робіт.

Крім того у “Цілодобовій варті” попереджають, що сьогодні у Вінниці та області оголошено перший рівень небезпечності – “жовтий”. Синоптики прогнозують грози, місцями град та шквали.

Зателефонувати до “Цілодобової варти” вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin