На відпочинок у місто-побратим Кельце прибула спортивна зміна з Вінниці ВМР

До Польщі прибули спортсмени відділення баскетболу, волейболу та гандболу міських дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста.

Муніципалітет міста Кельце спільно з Вінницькою міською радою з метою підтримки та психологічного розвантаження дітей Вінницької громади завершують проєкт «Кельце Кемп для Вінниці, Свєнтокшинське 2022», за підтримки, якого вже близько 200 дітей мали змогу відпочити на літніх канікулах у Польщі.

Відпочинок вінницьких спортсменів влітку проходить в яскравих емоціях та нових враженнях. Діти мають змогу не тільки оздоровитись, а й продовжити тренуватися. У Кельце гарно розвинена база для ігрових видів спорту – баскетболу, волейболу, гандболу.

Спортсмени міської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з баскетболу та міської дитячо-юнацької спортивної школи № 3 на відпочинку налагодили дружні стосунки із польськими однолітками. Також наші вінничани ознайомлюються із культурою Польщі її традиціями та звичаями.
Загалом група складається з 50 осіб. Діти поїхали у супроводі тренерів-викладачів.

«Впевнені, що час, проведений у таборі відпочинку допоможе нашим дітям розкрити свій внутрішній світ та усвідомити, хто вони є, а свідомий вибір професії у майбутньому стане для них запорукою щасливого життя», – говорить голова комітету по фізичній культурі та спорту Сергій Краєвський.

У період відпочинку для учасників поїздки заплановано екскурсії в музеї, замки Свєнтокшинського воєводства, відвідування Ботанічного саду, кінотеатру, розважального центру, басейну та спортивні розваги.

«Приємно бачити дитячі посмішки. Вихованці наших спортивних шкіл відпочивають у Кельце на запрошення президента нашого міста-побратима Богдана Вента. Дякуємо нашим друзям за теплий прийом вінничан, цінуємо підтримку у непростий час!» – говорить міський голова Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin