«Вуличний Лувр»: Офіс туризму презентує чергову новинку сезону За інформацією ВМР

Цієї п’ятниці у Вінниці відбудеться цікава екскурсія, яку Офіс туризму підготував у співпраці з гідесою Катериною Ружило.

Авторська екскурсійна програма «Вуличний Лувр» відбудеться у п’ятницю, 29 липня о 18:00 годині. Це мистецька прогулянка про швидкоплинну і вражаючу вуличну творчість, на якій можна відчути особливу атмосферу Вінниці та побачити різноманітні мозаїки та стінописи, серед яких, зокрема, «Вінницький модерн», на якому оживають видатні вінничани минулого століття, і «Родинні цінності», де молоде подружжя утворює стовбур дерева, а його крона – мапу України.

«Катерина розповість про скульптури поета, скрипаля, художника, чарівної панянки Євгенії Прунмайєр та архітектора Григорія Артинова. Стінопис «Вінницький модерн», на якому оживають видатні вінничани минулого століття. Актуальний у всі часи символізм муралу «Родинні цінності» із зображенням молодого подружжя, що утворює стовбур дерева, крона якого формує карту України», – зазначив директор департаменту маркетингу міста та туризму ВМР Олександр Вешелені.

Організатори додають, що у кожного арт-об”єкту своя філософія та історія створення, енергетика автора та своєрідне послання Вінниці.
Екскурсія “«Вуличний Лувр» стартує від Вінницького торгівельно-економічного інституту, вул. Соборна, 87.

Вартість екскурсії – 200 гривень (для ВПО діє знижка 50%). Для участі необхідно заповнити гугл-форму: https://cutt.ly/LZaXTvL
За анонсами й стартом реєстрації стежте на сторінці Офісу туризму у Фейсбук.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin