Підприємства-надавачі послуг оперативно здійснюють планові та аварійні ремонти – «Цілодобова варта» ВМР

У понеділок, 4 липня, комунальна інфраструктура Вінниці працює злагоджено. Транспорт курсує на маршрутах у повному складі, у місті підтримується благоустрій, в оселях є газ, світло та вода. Водночас, заради стабільності подачі послуг, на мережах тривають планові та аварійно-відновлювальні роботи.

«Ремонтні бригади КП «Вінницяоблводоканал» сьогодні ліквідовуватимуть наслідки пошкоджень мереж за такими адресами: пр. Юності, 44, вул. Громова, 11, вул. Привокзальна, 74. А також на перехресті вулиць Енергетична – Зулінського, Порика – Космонавтів та вул. Дубовецька. Послугу з холодного водопостачання відновлять відразу по завершенні робіт», – повідомила начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук.

Щодо «Вінницьких міських електромереж», то працівники цього підприємства здійснюватимуть планові ремонти трансформаторних підстанцій та повітряних ліній електропередач на вулицях Яблунева, Волошкова, пров. Немировича-Данченка, пров. Учительський, 1-й проїзд Чехова, Салтикова-Щедріна, Добролюбова, Карбишева, 2-й провулок Карбишева, Черняховського, пров. Прибузький, 1-й пров. Комарова, Гончара, Козацька, Подільська. У зв”язку із цим можливі тимчасові відключення світла.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin