У Вінниці понад 22 тисячі переселенців отримали продуктові набори у міському центрі надання благодійної допомоги

Директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова зазначає, що у Вінницькій громаді продовжують піклуватись про тих, хто вимушено покинув свої домівки через бойові дії.

«Для оформлення набору гуманітарної допомоги у міському центрі надання благодійної допомоги потрібно отримати довідку внутрішньо переміщеної особи в Прозорому офісі соціального спрямування. У пакунках видають найнеобхідніші продукти. Частину продовольства отримуємо через Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб, інша частина – продукти з матеріального резерву Вінницької міської територіальної громади. Крім того, допомогу надають і благодійники. Наразі продовольчі пакунки у Центрі отримали 12 726 родин, а це 22 691 переселенець», – розповідає Валентина Войткова.

Валентина Войткова додає, що для замовлення продуктового набору внутрішньо переміщеним особам, які зареєстровані в нашій громаді та мають відповідну довідку ВПО, необхідно попередньо зателефонувати до Центру за номерами: (097)-083-59-98; (093)-705-61-91. Дзвінки приймаються щоденно з 09:00 до 17:00, крім вихідних (суботи та неділі).

Центр знаходиться за адресою: вул. Соборна, 68. Пакунки з допомогою можна отримати на наступний день після запису.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin