Педагоги Вінницького міського палацу дітей та юнацтва запросили хлопчиків та дівчаток з табору «Я-Маріуполь

28 червня педагоги Вінницького міського палацу дітей та юнацтва запросили хлопчиків та дівчаток з табору «Я-Маріуполь. Родина» в інтерактивну гру-подорож «Україна – це ми!» Захід приурочили Дню Конституції України.

У доступній формі дітям розповідали про Основний Закон нашої держави та його значення для кожного її мешканця.

«Наш візит до малечі мав на меті нагадати діткам про державні символи нашої країни й про нашу Конституцію. Адже вже 26 років поспіль, 28 червня, всі українці відзначають День Конституції України. І сьогодні, як ніколи, ми повинні об’єднатися та спільними зусиллями відстояти нашу незалежність, право жити у вільній державі. Кожен з нас – це частинка України, а разом ми – єдина нація, єдиний народ зі своєю історією, яка творилася нашими предками протягом багатьох століть, зі своїми традиціями та багатою культурною спадщиною», – зауважила заступниця директора Вінницького міського палацу дітей та юнацтва з виховної роботи Оксана Стецюра.

Нагадаємо, 27 червня в оздоровчому таборі «Я-Маріуполь. Родина» стартувала друга зміна. На її учасників чекає чимало захопливих заходів та екскурсій. Загалом за літо у центрі буде 8 змін.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin