Очільник міста зауважив, що зараз нашій країні доводиться боротись за кожний рядок в Конституції

Очільник міста зауважив, що зараз нашій країні доводиться боротись за кожний рядок в Конституції – за українські погляди і цінності, за спосіб мислення та ідентичність, за право бути українцями і жити у вільній європейській державі.

«Російські нелюди прагнуть знищити нашу незалежність. Та проти духу свободи зброя безсильна. Влада в Україні належить тільки її народові. І сьогодні вся нація повстала єдиною силою проти ворога заради Перемоги. Ми повинні зберегти все те, що плекали роками, що створювали з любов”ю до рідної землі. Наш спільний обов”язок – захищати свій дім. І наше спільне право – бути громадянами держави, яку будуємо ми самі і в якій будуть щасливими наші діти і онуки! З Днем Конституції! Перемоги нам!» – наголошує очільник Вінницької громади Сергій Моргунов.

Довідка:

Це державне свято щорічно відзначається 28 червня на честь ухвалення Конституції незалежної України. Основний Закон Держави Україна був ухвалений 28 червня 1996 року на 5-й сесії Верховної Ради України 2-го скликання. Конституція України набула чинності з дня її прийняття. Документ отримав підтримку депутатського корпусу – проголосували 315 народних депутатів. Конституція України визначає основи суспільного і державного ладу, права і свободи людини й громадянина, порядок організації і функціонування органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin